24 oktober: gratis inspiratieavond 'Meer tijd voor leuke dingen'

De klant vertelt

"Ik volg mijn hart en ik blijf mezelf."

Dat doe ik door consequent, vasthoudend en gedisciplineerd te zijn. En vooral met dichte eindjes: geen woorden maar daden. Dit zijn onderwerpen waaraan ik blijvend moet werken. Door Eric krijg ik hulpbronnen aangereikt en vind ik de juiste tools om mijn doelen te behalen. Hij geeft me enorm veel positieve energie waardoor ik in een prettige levenswijze beland. Al met al leer ik zo ‘de ware Jo’ te zijn en te blijven!  

"Wauw, wat een goed gevoel"

De NLP coach opleiding bij Eric Kappert heeft mij ontzettend verrast, gemotiveerd en geinspireerd. De diversiteit en prettige, liefdevolle aanpak hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf kwetsbaar op heb durven stellen en daardoor meer uit de opleiding heb kunnen halen. Als NLP-coach heb ik meer rust gevonden en ben ik onderweg naar een mildere vorm van mezelf. Ik ben op avontuur gegaan naar mijn echte IK en heb geleerd om tijdens het coachen zelfvertrouwen te krijgen en anderen te laten groeien, en 'wauw' wat een goed gevoel geeft dat!

Lysanne ZZPer

Bel me gerust als je vragen hebt : Tel no. 0624235719

"Het mooiste cadeau aan mezelf in jaren!"

Ik vond het heel fijn Eric dat je mijn levensverhaal en de reflectie daarop zo zorgvuldig hebt gelezen en dat het je raakt. Misschien is dat onbewust wel de drijfveer geweest om het met je te delen.

In ieder geval wilde ik je deelgenoot maken van mijn groeiproces. Een proces dat door jou ontzettend gestimuleerd is en waarin ik telkens ben uitgedaagd om een stapje verder te gaan. En dan bedoel ik vanuit een intrinsieke motivatie, niet om aan een verwachting te voldoen of de lat telkens hoger te leggen: omdat ik voelde dat dit mijn weg was.

Bedankt dat je de afgelopen twee jaar de katalysator bent geweest in mijn ontwikkeling.
Het mooiste cadeau aan mezelf in jaren!

"Voor jezelf kiezen is niet egoistisch..."

Eric komt snel tot de kern.
Hij weet je weer in gang te zetten.
Hij heeft me laten inzien dat voor jezelf kiezen niet egoistisch is.
Hij is duidelijk, verhelderend, kritisch, maar nooit met een oordeel.
Hij heeft mij begeleid in het proces om emotioneel volwassen te worden.

Heb je vragen Bel of mail gerust: 06-10403507, e.sturmans@lvo-weert.nl

".. geprikkeld om buiten mijn comfortzone te treden en bewustere keuzes te maken."

Ik ben tijdens 1-op-1 coachsessies en tijdens de NLP Coachopleiding door Eric geprikkeld om buiten mijn comfortzone te treden en bewustere keuzes te maken. Dat heeft ertoe geleid dat ik geleerd heb waar ik voor sta en dat ik steeds meer vanuit deze visie opereer en op basis daarvan keuzes durf te maken. Ik gun iedereen zo’n groeiproces!

Wil je meer weten bel of mail me gerust 06-13709309, kristatheelen@hotmail.com

"Door de opleiding ben ik veel beter in staat om te sturen."

Met Eric naar een hoger plan.

Door de opleiding en zeker ook door de coaching is het mij gelukt om op MIJN hoger plan te komen. Eric confronteert, inspireert en geeft duiding.

Tegelijkertijd begeleid hij je in zelf doen en eigen verantwoordelijkheid nemen, want je moet het wel zelf doen!

Door de opleiding ben ik veel beter in staat om te sturen.

In de eerste plaats mezelf en vervolgens de ander. Juist omdat ik meer en vooral andere perspectieven heb leren kennen.

Het is echt een reis naar binnen die ik iedereen zou gunnen; door die reis ben je in staat om op je eigen next level te komen, zowel op het niveau van vaardigheden als op het niveau van de waarden die je wil naleven.

Wil je mijn verhaal horen en waarom Eric degene is die je naar een next level brengt? Mail of bel me gerust; m.absil@planet.nl 06-52583220

"Eric laat je de „vierde dimensie“ van jezelf zien"

Ik ken Eric inmiddels al bijna 20 jaar. Zijn kwaliteit zit hem voor mij vooral in het feit dat hij gedurende die lange periode toch steeds weer vernieuwend, verfrissend en spiegelend opereert. Hij slaagt er in, om mij steeds een dimensie te laten zien die ik op eigen kracht niet ontdek. Een gesprek of sessie met Eric is altijd inspirerend, zet aan tot nadenken en prikkelt tot actie. Eric laat je de „vierde dimensie“ van jezelf zien.

André van Reijen, Plus ondernemer in Veldhoven
Supermarkt van het jaar 2014.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: andre@van-reijen.nl

"Eric liet mij veilig in het 'koude badje' stappen waardoor ik groeide."

Wat ik supertof van je vind is, dat jij je (en daarin ben je een voorbeeld) je echt kwetsbaar opstelt. Dit maakt je sterk en je laat anderen zien dat je, door andere deuren open te doen, niet alleen jezelf maar ook een ander kunt laten groeien. Je stimuleerde mij om (in een veilige omgeving) mijn eigen keuzes te maken, maar ook de consequenties ervan onder ogen zien ?n hiermee om te gaan. Ook hier blijf je bij jezelf en hanteer als je jouw vanzelfsprekende attitude als fair witness. Dit vind ik erg knap. Je bent echt een coach die alle technieken tot in de puntjes beheerst en geduld heeft om op een prettige en tegelijk uitdagende manier mij als klant door het "koud badje" te laten stappen en te laten groeien.

"Deze coachopleiding is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontwikkeling of ont-wikkeling!"

Eric heeft alle elementen maar ook uitersten in zich om een goede coach te zijn. Luisteren en confronteren. Soms een knuffel en soms een onverwachte linkse. No-nonsense maar ook diepgaand. Hij biedt hulp, maar vraagt ook verantwoordelijkheid. Weet uit basale zaken een dieper gelegen kern te raken.

Zeer prettig, zonder dat “lief zijn” een doel op zich is. Je krijgt van hem geen vis maar hij leert je vissen. De prijs-kwaliteitverhouding van het hele traject is super. Ik kan oprecht zeggen dat het NLP-coach traject me veel heeft gebracht, zowel zakelijk als privé.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: rm@logistiekverbeteren.com

"Ik realiseer me steeds meer wat werkelijk belangrijk is in het leven"

Door de Coachopleiding , de workshops en de persoonlijke coaching van Eric ben ik bewuster gaan kiezen voor mezelf en durf ik te gaan voor datgene waar IK gelukkig van word. Ik realiseer me steeds meer wat werkelijk belangrijk is in het leven. Ik geniet NU van alle kleine dingen die om me heen gebeuren en stel me vaker de vraag: word ik hier gelukkig van...?

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust 06-18577987, p.sangen@kpnmail.nl

"Dit doet hij op een prikkelende en waar nodig positief kritische manier."

In de 1 op 1 sessies laat Eric me iedere keer weer zelf tot nieuwe inzichten komen die me verder helpen. Dit doet hij op een prikkelende en waar nodig positief kritische manier. De trainingsdagen op De Hoeve zijn een ware verrijking en kijk ik iedere keer weer naar uit. Ik ben blij dat Eric op mijn pad is gekomen en ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: paulienvanmierlo@flexiblebuyers.nl

"Met Eric als coach krijg je inzichten en veel vertrouwen zodat je uiteindelijk zelf stappen kunt én durft te zetten"

Ik heb Eric meegemaakt als trainer én coach. Als trainer is het heerlijk te ervaren dat Eric beschikt over een gigantische vakkennis en deze kennis inspirerend kan overbrengen op de groep. Je gaat naar huis met veel informatie en nog meer energie. Als coach heb ik Eric ervaren als betrokken, inlevend en soms confronterend. Maar altijd gericht op een persoonlijke groei voor mij als klant. Met Eric als coach krijg je inzichten en veel vertrouwen zodat je uiteindelijk zelf stappen kunt én durft te zetten.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: marjo@vonkcoaching.nl

"Hij weet goede groepsvorming tot stand te brengen en zorgt voor resultaat"

Eric Kappert als eigenwijze coach
Voor mij is Eric authentiek, blijft bij zichzelf en zijn insteek is dat ieder mens zijn/haar eigen ‘ik’ heeft en daar ook vanuit kan handelen. Eric helpt je op zijn eigen wijze. Je kan alleen groeien als je de wil hebt en dat je de stappen ook maakt. De weg die je volgt bepaal jezelf. Voor mij is het een boeiende weg, filosofisch, ik leer veel over mijn eigen grenzen, het zet me enorm aan het denken. Je eigen grenzen of je ‘eigen huis’ die je op orde moet hebben gelden voor zowel je werk als ook privé. Het gaat om de mens die jij bent.

Eric Kappert is ook NLP trainer
Eric weet goed hoe hij alle verschillende mensen moet begeleiden/uitdagen. De een op een zachtere manier dan de ander. Het is wat je nodig hebt, wat je aangeeft welke groeiwijze bij jou past. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen persoonlijke groei. Hij geeft je de tools. Aan jou om ze op te pakken.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: manon1906@yahoo.com

"Als persoon ben ik gegroeid, als docent en coach heb ik geleerd hoe je hoort te inspireren, verwelkomen en doceren."

Aan de rand van de Claude Monet-achtige vijver in de prachtige tuin aan de Schansbeemdweg kom ik tijdens een fijn gesprek tot rust en nieuwe inzichten.. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie voel ik me welkom, gehoord en gezien.

Eric Kappert ken ik al enkele jaren als coach, inspirator, onderwijzer, een voortreffelijke professional en inmiddels meer dan dat: hartelijke Eric die er altijd is, verwelkomend, betrokken, energiek… Hij voelt feilloos aan waar ik voor kom.

In 2015 heb ik bij Eric NLP coachopleiding gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd en ervaren. Als persoon ben ik gegroeid, als docent en coach heb ik geleerd op welke wijze je hoort te inspireren, verwelkomen en doceren. Bij Eric lijken al deze componenten bij elkaar te komen. Ze vloeien feilloos in elkaar over: de ontwikkeling in harmonie…

Na de opleiding ervaar ik nog steeds zijn betrokkenheid. Eric monitort, inspireert en interesseert zich. Hij cre?ert mogelijkheden tot kennisverdieping, hij prikkelt en weet me altijd doortastend wakker te schudden op de momenten wanneer ik het minst verwacht.

Zijn rijke ervaring in combinatie met zijn excellente kennis en coachingsvaardigheden blijft hij gepassioneerd met mij delen.

Eric Kappert: een groot, liefdevol mens die lef heeft om op eigenwijze levensvreugde na te jagen en te delen!

"Ik ben milder geworden, volg mijn eigen doel"

Ik ben een stuk milder worden, kan nu ook zonder emotie reageren. Mijn felheid heb ik omgezet naar ‘samen’ overleggen. Vrouwelijker, Liefdevoller, zachter en met meer charmes. Minder stoer, minder ruig praten.

Ik volg mijn eigen doel zodat ik zelfstandig en onafhankelijk mijn toekomstplan kan gaan realiseren.

  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Eigen taakeigenaarschap

Shirley Vaes (27)

Wil je meer weten? Mail me! Mijn mailadres: shirleyvaes90@hotmail.nl

"Door de persoonlijke coaching en deelname aan de training heb ik mijn drijfveren en mission statement helderder voor ogen gekregen"

Eric weet je op geheel eigen wijze, vanuit échte interesse en d.m.v. het stellen van kritische vragen, een spiegel voor te houden en je aan het denken te zetten over je eigen functioneren en de regie die je hierin neemt óf juist niet neemt. Door de persoonlijke coaching en deelname aan de training heb ik mijn drijfveren en mission statement helderder voor ogen gekregen. Mede hierdoor ben ik vaker uit mijn comfortzone gestapt. Tevens ben ik mij meer bewust geworden van lichamelijke en geestelijke signalen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik dingen meer doe vanuit mijn kern, passie en drijfveren; vanuit mijn "zijn".

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: manno1980@outlook.com

"Wauw, NLP heeft mij zóveel gebracht!"

WAUW! NLP heeft mij ontzettend veel gebracht, zowel zakelijk als prive ben ik enorm gegroeid! Niet wetende waar ik in zou groeien ben ik de NLP opleiding gestart. Het is mooi om achteraf te kunnen zien wat je allemaal hebt geleerd, over je zelf, over andere maar ook over het coachen.

Soms kun je zo vast zitten in overtuigingen waarvan je achteraf denkt.... ok? wat was nu het probleem? Je leert dingen anders te zien, los te laten, NLP maakt je als mens mooier. Het belangrijkste wat ik heb geleerd: ''laat gaan voor wie je denkt te moeten zijn, durf te gaan staan voor wie je wilt zijn''

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust. Mijn gegevens:

Imke Beurskens, SIA Hairdesign
Kaupmanshof 22
5988 BD Helden
077-3072954
www.siahairdesign.nl

"Hij weet goede groepsvorming tot stand te brengen en zorgt voor resultaat"

Ik heb in 2014 de persoonlijke ontwikkelingscursus gevolgd bij Eric, de eigenwijze coach in Weert. Ik ben erg enthousiast over zijn aanpak en zijn persoonlijke aandacht. Hij weet goede groepsvorming tot stand te brengen en zorgt voor resultaat. Bijzonder aan hem vind ik dat hij echt alles op eigen wijze doet, tegelijkertijd is hij authentiek en origineel.

Resultaat: groei in leiderschapscapaciteiten.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: dick.van.aggel@medicura.nl

"Nu ervaar ik innerlijke rust, terwijl ik nog niet “uit-geavontuurd” ben!"

Een jaar geleden begon ik aan de NLP-Coachopleiding bij Eric Kappert, niet precies wetende aan welk avontuur ik zou beginnen. Ik deed mijn ding zoals ik dat al jaren deed vanuit mijn eigen vertrouwde omgeving want dat gaf mij controle en veiligheid. Nu ben ik een jaar verder en kan ik zeggen dat het een avontuur is geworden waarin de ingredi?nten lef, angst, grenzen verleggen, confrontaties aangaan, nieuwe uitdagingen zoeken, koers bepalen, vermijden, bereiken, ontdekken en ervaringen opdoen, veelvuldig aan bod zijn gekomen. Het was een mooie reis waarin ik al heel ver ben gekomen. Ik heb keuzes gemaakt vanuit gevoel en heb losgelaten wie ik dacht te moeten zijn. Ook al geeft dat al meer innerlijke rust, ik weet dat ik nog lang niet “uit-geavontuurd” ben! Maar dat zie ik nu als een uitdaging, omdat ik tools heb gekregen om van vermijden naar bereiken te komen. Mocht je meer informatie willen, dan kun je mij bereiken via ing.hendriks@kpnmail.nl

"Ik ben uitgedaagd om te 'ont-wikkelen' en voor IK te kiezen"

Eric is een fantastische coach, inspirerend en prikkelend. Eric heeft mij geleerd d.m.v. coach sessies om dichter tot mezelf te komen en mijn ‘ramen en deuren’ open te zetten. De NLP-Coachopleiding en de trainer Eric hebben mij uitgedaagd om mezelf te 'ont-wikkelen' en voor IK te leren kiezen. Een stap die ik niet had willen missen! Ik zeg DOEN! Kom in actie! Lof voor de coach en mens Eric.

"Inspirerend, enthousiasmerend, confronterend"

Nu, bijna anderhalf jaar na het eerste kopje koffie bij Eric, zijn dit de eerste drie woorden die naar voren komen. Dankzij Eric en de NLP/coachopleiding ben ik een completer mens en groei ik dankzij de ontvangen tools nog dagelijks door. Ik ben begrip voller, ik ben actiever en ik ben positiever. Maar ik ben vooral blij met IK geworden! Dit gevoel, gun ik iedereen! Eric heeft mij een spiegel voorgehouden. Ja, spannend. En ja, confronterend. De coachopleiding was voor mij een unieke en waardevolle tijd. Iedere studiedag weer bijzonder.

Eric Kappert inspireert, confronteert en enthousiasmeert. Hij weet je te prikkelen, te raken, te stimuleren en nog zoveel meer. Ga gewoon eens op de koffie, ik gun het je!

"Uitdaging, vertwijfeling, groei, ontdekking en keuzes"

"Eric's coaching heb ik ervaren als een leervol traject. Hij heeft mij uitgedaagd, soms in vertwijfeling gebracht, laten groeien, ontdekken en kiezen. Zijn coaching zorgde voor een waardevolle basis die ik mijn verdere leven meeneem!

Ik bewonder Eric z'n drive om mensen te laten groeien. Hij bezit een enorme ‘gereedschapskist’ waarmee hij maatwerk levert. Steeds weer tovert hij het juiste stuk 'gereedschap' uit deze kist. Eric stemt zijn ‘tools’ telkens af op de situatie en persoon. Maatwerk dus..." Wil je meer weten? Mail me gerust! Mijn mailadres estervgeldorp@hotmail.com

"Wauw, mooi mens op de bühne, van buiten mooi en van binnen sterk!"

De reactie die hierboven staat, mocht ik ontvangen nadat ik geheel buiten mijn comfortzone op het podium stond in het Munttheater samen met 17 andere powervrouwen. Iets wat ik twee jaar geleden nooit zou hebben gedaan. Door de NLP training bij Eric te volgen blijf ik veel dichter bij mijn gevoel. Gedurende de opleiding heb ik veel over mezelf geleerd, waardoor ik me veel sterker voel. Iets wat ik iedereen gun.

Heb je vragen Bel of mail gerust: 06-20445674, monique@wijen.nl

"Acceptatie van mijn eigen identiteit heeft mij zelfverzekerd gemaakt."

Eric heeft me doen inzien dat ook een 26-jarige al patronen heeft en hij heeft dit samen met me aangepakt. Ik ben in figuurlijke zin ontzettend gegroeid. Voorheen twijfelde ik veel en vond ik mezelf niet goed genoeg. Nu accepteer ik wie ik ben en ben ik zelfverzekerder dan ooit. Ook de individuele coachmomenten met Eric hebben hier een grote rol in gespeeld. Ik gun iedereen een soortgelijk groeiproces! Wat voel ik me heerlijk door de zelfontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Ik kijk regelmatig terug naar de 'oude' ik. Deze nieuwe versie is wel degelijk beter! 

"Ik ben een eerlijker en beter persoon geworden."

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik heb geleerd hoe je oplossingen kunt vinden voor ieder probleem. Ik ben een eerlijker en beter persoon geworden. Ik heb een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. De NLP coach opleiding is een intensief traject waarin je eerlijk tegen jezelf ‘moet’ zijn en eerlijk tegen anderen ‘mag’ zijn.

Als je meer wilt weten, mail gerust naar: info@dakepello.nl

"Een boeiende bewustwording"

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen aan de NLP coach opleiding bij Eric Kappert Ik heb Eric leren kennen als een man met veel passie voor zijn vak en HART voor persoonlijke ontwikkeling.

Als startende ondernemer had ik het idee dat: "ik alles wel weet, ik de theorie beheers en dus ook de praktijk. Ook ik had het idee, coaching..? Dat heb je toch alleen nodig als je tegen een probleem aanloopt? Of als je wilt veranderen?" Eric heeft op zijn ‘eigenwijze’ mij kennis laten maken met zowel persoonlijke coaching als het coachen van anderen.

Het verbreden van je eigen beeld op de wereld, maar ook het beeld van anderen heeft mij inzicht gegeven in wat er nog allemaal te leren is, sterker nog... je raakt nooit uitgeleerd. Kortom: ‘Een boeiende bewustwording‘!

Mijn doel is om succesvol zelfstandig ondernemer te worden, als ondernemer ben je niet alleen verantwoordelijk voor jezelf, maar ook voor andere mensen. Coaching is een hulpmiddel in mijn bagage dat ik hierbij heel goed kan gebruiken.

Heb je vragen Bel of mail gerust: 06-14202026, y_ouri@hotmail.com

Blogs

Josje Korsten Hoelang geleden ben je Eric tegengekomen en wat was je 1e hulpvraag?
In december 2014 heb ik contact gezocht met Marjo Gielen van Vonk coaching en zij heeft me geattendeerd op de NLP-coachopleiding van de Eigenwijze Coach Weert. Omdat ik in mijn werk last had van bepaalde (communicatie)patronen die ik niet kon doorbreken, kwam ik tot het inzicht dat ik zelf iets moest veranderen om het plezier in het werk terug te krijgen.

Ook in de praktijk van een samengesteld gezin met verschillende normen, waarden en verwachtingen t.a.v. een aantal opvoedkundige aspecten, kon ik hulp gebruiken.
Na een intakegesprek, waarin mijn hulpvraag nader is verkend en zowel de trainer als ikzelf hebben vastgesteld dat de NLP-coachopleiding aansloot op mijn hulpvraag en paste bij mij als persoon, ben ik in januari 2015 gestart.

Klik hier voor de volledige blog

Video's