26 november: gratis inspiratieavond 'De 15 levenslessen van Nelson Mandela'

Home

Over Eric

Wie is die eigenwijze coach? Ik stel me graag aan je voor!

“Ik ben Eric Kappert, geboren in 1957 en opgegroeid in het Limburgse Weert. Het coachen van mensen was mijn wens, is nu mijn vak. Mensen zien groeien, mensen bewust maken van zichzelf, van hun denken en handelen. Daar word ik enorm blij van.”

Leef bewust
“Ik ben geen coach die jou vertelt welke dingen jij moet veranderen in je leven of in je werk, om zo gelukkiger te worden. Ik heb altijd de intentie om jouw eigen bewustzijn te vergroten en van daaruit te bekijken hoe jij jouw leven (nog) mooier kan maken. Niet alleen door met je hoofd te handelen, maar vooral ook met je hart.”

Persoonlijk & doortastend
“Mensen die ik coach vinden het persoonlijke contact erg fijn. In groepsverband creëer ik snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen, met tegelijkertijd aandacht voor iedereen. Ik ben geen coach die boven jou staat, maar ‘gewoon’ een mens om jou te helpen je bewustzijn te vergroten en daarnaar te gaan handelen.”

Inspiratieavond


Op dinsdag 26 november is er weer inspiratieavond met het thema: 'De 15 levenslessen van Nelson Mandela'. 

De langdurige gevangenschap van Nelson Mandela vormde de basis voor zijn boek '15 lessen over leven, liefde en leiderschap'. In dit boek wordt ook het Afrikaanse woord ubuntu gebruikt. Dit woord geeft het intense gevoel dat wij alleen door andere mensen mens zijn. Wat betekent dat in onze maatschappij, Ubuntu? De 15 lessen vormen ook een inspirerende leidraad voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwe ingevingen en persoonlijke groei. Deze avond geeft je een handreiking over hoe jij - door de lessen van Mandela toe te passen - je eigen weg, je eigen vrijheid in jezelf, vindt. 

Informatieavond 'De 15 levenslessen van Nelson Mandela':
Wanneer: dinsdag 26 november 2019
Aanvang: 19.30 uur. Einde: ca. 21.30 uur
Locatie: Wijen Relaxen, Wonen, Slapen (woonwinkel), Heerweg 8, 6031 PN Nederweert.

Deze avond is kosteloos.

Aanmelden: aanmelden doe je via de aanmeldpagina

Coaching


Jij wilt jezelf ontwikkelen, je wilt als ondernemer meer rendement of je wilt meer uit je leven halen. Met een-op-een coaching kan ik je helpen om jouw doel eerder te gaan halen.

Hoe?
Hoe zorgen we ervoor dat jij jouw doelen haalt? Door samen te werken aan jouw effectiviteit, bezieling en balans. Niet gericht op kennis of kunde, maar gericht op feitelijk waarneembaar gedrag. Jouw veranderingsproces staat centraal. Vol energie en enthousiasme gaan we daarmee aan de slag en bewandelen we nieuwe wegen.

Die nieuwe wegen bewandelen we letterlijk, en soms gaan we zelfs letterlijk buiten de gebaande paden. Mijn manier van coachen is -mijn naam zegt het al- op geheel eigen wijze. Soms hard, maar altijd vanuit het hart. Met altijd resultaat.

Resultaat
De focus op jouw veranderingsproces staat centraal. Verrassend snel leidt dit tot gedragsveranderingen die jou verder helpen om je doel te behalen. Het traject om dat doel te behalen, is voor iedereen anders. Vaak bestaat een traject uit vier tot zes dagdelen (van drie uur, á € 297 excl. btw). We bespreken aan het begin van de coaching jouw traject. Het is ook mogelijk om één coachsessie te houden.

Gratis kennismakingsgesprek
Ben ik de coach die jij zoekt? Het is belangrijk om direct een goed gevoel te hebben, zodat je met vertrouwen het traject ingaat. Het kennismakingsgesprek is daarom gratis. Neem contact met me op om kennis te maken!

Contact

Neem gerust contact met me op! 

Schansbeemdweg 4
6002 AE WEERT
06 - 1077 1927
eric@eigenwijzecoachweert.nl
Facebook

KvK nr. 13040854001

Tot ziens in Weert.
Eric Kappert