24 oktober: gratis inspiratieavond 'Meer tijd voor leuke dingen'

NLP-coachopleiding

De Eigenwijze Coach Weert biedt ook een opleiding aan die jou vormt tot NLP-Practitioner. Het is een opleiding die jou helpt in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling maar die jou ook vormt tot een toekomstig NLP-coach. 

Flyer NLP

Wat is een NLP-coachopleiding? 

De NLP-coachopleiding leidt jou op tot NLP-coach. Op deze pagina en op de flyer lees je meer over de opleiding. Daarnaast vind je in het programma meer over de data en tijden voor de opleiding die op 12 september 2019 start.

Waarom een NLP-coachopleiding?
Houd jij constant veel ballen in de lucht en probeer je het iedereen naar de zin te maken? En loop je daarin jezelf regelmatig voorbij? Je wilt graag dat dit verandert, maar je weet niet hoe?

Creëer een vrij en gelukkig leven. Een leven waar jij energie van krijgt, zonder schuldgevoel of schaamte omdat je bang bent dat je niet begrepen wordt. Leer op de juiste manier te communiceren, leer ontdekken waar jij energie van krijgt en waar jij je goed bij voelt. Maak écht contact en zet jezelf op de eerste plaats.

Wil je meer voldoening, meer vrijheid en plezier in jouw leven? Kies dan voor de NLP-coachopleiding.

Wat leer je tijdens de opleiding?
Tijdens de opleiding leer jij erachter te komen wat jouw doelen zijn. Wat je wilt, en wat je niet wilt. Wat jouw grenzen zijn en hoe je hiermee om moet gaan. Je leert beseffen dat je keuzes mag maken en dat je jouw gedachten kunt sturen. Inzicht krijgen in jezelf, in welk effect jij hebt op je omgeving en andersom. En hoe je hier vervolgens mee omgaat en hoe je anderen hier ook bij kunt helpen. Ieder mens heeft andere gedachten, andere keuzes en andere doelen en plannen. Word jij na deze opleiding NLP-coach, dan ben jij voor hen de ondersteunende en stabiele factor in hun proces om een nieuwe manier van kijken te leren en hiernaar te handelen.

De opleiding
Wil jij leren om kritisch naar jezelf te kijken? Om te reflecteren op jezelf, op de keuzes die jij maakt of hebt gemaakt en ben jij bereid om op je eigen functioneren te reflecteren? Wil jij meer voldoening halen uit jouw leven, meer vrijheid en plezier? Word een coach van jezelf en op die manier ook een stimulerende coach voor anderen.

De opleidingsgroep bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

De volgende opleidingsgroep start 12 september 2019.  

Aanmelden? Dat kan op deze pagina.

Aanmelden

Ik meld me aan voor:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail: