NLP coaching Weert

De NLP coachpraktijk van De Eigenwijze Coach Weert ligt in de Midden-Limburgse regio Weerterland.
Er zijn bij De Eigenwijze Coach Weert twee NLP trainers / coaches werkzaam: Marlies Kusters en Eric Kappert. 

Eric Kappert is naast persoonlijke coach ook trainer tijdens de NLP Coach Opleiding.

Marlies Kusters is naast persoonlijk coach ook teamcoach en trainer tijdens de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap en is trainer bij de NLP Coach Opleiding. 

 

Persoonlijke coaching in Weert

Sinds 1998 onderscheidt De Eigenwijze Coach Weert zich als praktijk voor persoonlijke coaching. Het Neuro Linguïstisch Programmeren (afgekort tot NLP; lees ook Wat is NLP-coaching) vormt de basis van de coachings. NLP gaat ervan uit dat alle hulpmiddelen – die iemand nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken – van nature al aanwezig zijn in ieder persoon.

Coaching met NLP is resultaatgericht en gaat uit van zelfredzaamheid. Er worden geen problemen voor jou opgelost, maar dankzij onze aanpak krijg je handvaten geleerd om bepaalde obstakels te overwinnen.

Het is een praktische coachtechniek. Eenmaal geleerd is deze dagelijks in veel verschillende situaties door jou toe te passen. Je zult ervaren dat het jou meer rust en zelfvertrouwen geeft.

Stap voor stap lopen de coaches met jou mee op weg naar jouw bestemming. Die is voor iedereen anders. Als coaches staat het in contact blijven met de ‘ander’ centraal. Je leert om voor jezelf te kiezen, terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met je naasten en anderen in jouw omgeving. 

De NLP coachtechniek gaat ook uit van het spiegelen van bepaalde overtuigingen die je hebt: samen gaan wij onderzoeken waar die overtuigingen en gedachten vandaan komen en hoe je die positief ombuigt. 

Individuele coaching is kiezen voor jezelf

Heb je behoefte aan coaching op zakelijk gebied? Of wil je je op persoonlijke gronden laten coachen?

 
Het één staat vaak in nauw verband met het ander. Tijdens de coachings richten wij ons op wat voor jou belangrijk is. Wat jouw doel ook is om met individuele coaching aan de slag te gaan: wij gaan samen met jou op weg. 

Coaching in combinatie met een opleiding

De Eigenwijze Coach Weert leidt ook toekomstige NLP coaches op. Wil jij tijdens of aansluitend aan de coaching nog meer aan jezelf werken, dan is deze opleiding ook geschikt om nog verder aan je doelen te werken.

In een groep met andere cursisten ga je aan de slag om jouw persoonlijke ‘groei-doel’ te bereiken. Je word gecoacht én je leert tegelijkertijd om zelf iemand te coachen.
De technieken en tools die je leert tijdens deze praktijkgerichte opleiding, train je dus optimaal zodat het bijna een vanzelfsprekendheid wordt. Hierdoor leg je een stevige basis om jouw gekozen pad – ook in de toekomst – te blijven volgen. Ongeacht de hindernissen die je onderweg tegenkomt: je weet dan hoe je hiermee om kunt gaan zonder dat je uit balans raakt. 

Wil je meer weten over NLP en de NLP coachtechnieken? 
Bekijk dan ook eens onze kennisbank over NLP of neem vrijblijvend contact op en stel je vragen! 

Marlies Kusters: NLP trainer & coach

Marlies Kusters NLP trainer coach, NLP opleiding Persoonlijk Leiderschap Zorg

Eric Kappert: NLP trainer & coach

Eric Kappert, NLP teamcoaching NLP organisatiecoaching