Over Eric Kappert

Wie is deze eigenwijze coach? Ik stel me graag aan je voor!

“Ik ben Eric Kappert, geboren in 1957 en opgegroeid in het Limburgse Weert. Het coachen van mensen was mijn wens, is nu mijn vak. Mensen zien groeien, mensen bewust maken van zichzelf, van hun denken en handelen. Daar word ik blij van.”

Leef bewust
“Ik ben geen coach die jou vertelt welke dingen jij moet veranderen in je leven of in je werk, om zo gelukkiger te worden. Ik heb altijd de intentie om jouw eigen bewustzijn te vergroten en van daaruit te bekijken hoe jij jouw leven mooier kan maken. Niet alleen door met je hoofd te handelen, maar vooral ook met je hart.”

Persoonlijk & doortastend
“Mensen die ik coach vinden het persoonlijke contact erg fijn. 
In groepsverband creëer ik snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen, met tegelijkertijd aandacht voor iedereen. Ik ben geen coach die boven jou staat, maar ‘gewoon’ een mens om jou te helpen je bewustzijn te vergroten en daarnaar te gaan handelen.”

Over Marlies Kusters

Wie is deze eigenwijze coach? Ik stel me graag aan je voor! 

“Ik ben Marlies Kusters, geboren in 1964 en opgegroeid in Weert. Sinds 1987 heb ik ervaring opgedaan in allerlei takken binnen de zorg zoals ziekenhuis-, gehandicapten- en ouderzorg. Daarbij heb ik verschillende functies doorlopen van verpleegkundige, leidinggevende tot team- en organisatiecoach.
Vanaf 1998 ben ik de wereld van NLP en coaching gaan ontdekken; de wereld van ik, individuele-, team- en organisatiecoaching. Juist deze combinatie van zorg & welzijn en coaching heeft mij een ‘eigenwijze’ visie opgeleverd over de veranderde zorg in Nederland.

Oog voor ‘Ik en de ander
Ik ben een coach die jou brengt naar jouw eigenwijze; naar waar het voor jou echt om gaat! Het is mijn intentie om jou stralend, vanuit zuiverheid, te laten ontwikkelen. Deze ontwikkeling begeleid ik liefdevol, dat betekent dat ik je ook warm zal confronteren waar dat nodig is. Om vervolgens een manier te zoeken waarop jij, jouw eigenwijze, een meerwaarde kan laten zijn voor je team en voor de organisatie. Ik heb altijd oog voor “Ik en de ander”.

Overcapaciteit m.b.v. emotionele ontwikkeling
Het is mijn missie om jouw werkplezier te verhogen en daarmee een bijdrage te leveren aan een warmere en betere wereld voor medewerkers in zorg en welzijn. Dit doe ik door jouw zelfkennis te ontwikkelen, je emotionele overcapaciteit te vergroten en jouw gedrevenheid weer aan de oppervlakte te krijgen. Deze vaardigheden staan in mijn ogen aan de basis van een betrokken, bevlogen en proactieve professionals, die weten waar haar of zijn kracht ligt.”