Inspiratieavonden

Maandelijks kun je kosteloos deelnemen aan de open inspiratieavonden van De Eigenwijze Coach Weert. De thema’s worden verduidelijkt met herkenbare situaties en zullen je triggeren om een begin te maken aan het verhelderen van jouw eigen levensprioriteiten. Elke inspiratieavond zal jou raken om zelf in beweging te komen op weg naar vrij en blij! 

De inspiratieavonden starten om 19.30 uur en zijn rond 21.45 uur afgelopen. 

Inspiratieavond donderdag 15 oktober: 'En nu IK'!

Kiezen voor jezelf terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met de ander? Kan dat wel?

Tijdens deze inspiratieavond delen Eric en Marlies persoonlijke verhalen die illustreren dat kiezen voor jezelf niet egoïstisch is. Je mág jouw ‘Authentieke Ik’ ont-wikkelen en laten ‘shinen’! Dat is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook het allermooiste cadeau dat je aan de Ander kunt geven. Terwijl je groeit in het ‘Ik-zijn’, zul je ervaren dat persoonlijke groei een wederzijdse verrijking is, in welke relatie dan ook. Inspirerende metaforen illustreren diverse en herkenbare situaties. Deelnemers die de intentie hebben om te groeien in ‘Ik’, krijgen praktische tips aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je verrassen tijdens deze warme, liefdevolle en vooral gezellige avond in geheel Eigenwijze-sfeer. 

Eric Kappert en Marlies Kusters tijdens een inspiratieavond

Agenda

15 oktober

‘En nu IK!’

26 november

Wat leren wij van de levenslessen van Nelson Mandela en Michelle Obama? 

Locatie: Weert (afhankelijk van het aantal aanmeldingen

De inspiratieavonden zijn een aanrader!

Gisteren heb ik de inspiratieavond ' En nu IK' van Eric en Marlies bijgewoond. Ik heb genoten van de prachtige verhalen, thema's en anekdotes. Inspiratie ten top! Een aanrader voor iedereen. Vivian Knechten.

De Eigenwijze Coach Weert; ben jij de chauffeur van jouw bus?
Who's driving your bus?

Inspiratieavond 'En nu IK...'

Donderdag 15 oktober, 19.30 uur

NLP Inspiratieavond En nu IK

Kiezen voor jezelf terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met de ander? Kan dat wel?

Tijdens de inspiratieavond op 15 oktober delen Eric en Marlies persoonlijke verhalen die illustreren dat kiezen voor jezelf niet egoïstisch is.