Inspiratieavonden 2023

Inspiratie-agenda:

Datum:
najaar 2023, datum volgt nog 

Locatie:
woonwinkel Wijen.

‘Vrij en Blij’  (19.30 – ca. 21.45 uur)
Heb jij ook chocolade nodig om je Vrij en Blij te voelen? 
Dat kan ook zonder. Hoe? Laat je een avondje inspireren!

Datum:
najaar 2023, datum volgt nog 

Locatie:
woonwinkel Wijen.

‘En nu IK!’  (19.30 – ca. 21.45 uur)

Kiezen voor jezelf terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met de ander? Kan dat wel?

Tijdens deze inspiratieavond delen Eric en Marlies persoonlijke verhalen die illustreren dat kiezen voor jezelf niet egoïstisch is. Je mág jouw ‘Authentieke Ik’ ont-wikkelen en laten ‘shinen’! Dat is niet alleen een cadeau voor jezelf, maar ook het allermooiste cadeau dat je aan de Ander kunt geven. Terwijl je groeit in het ‘Ik-zijn’, zul je ervaren dat persoonlijke groei een wederzijdse verrijking is, in welke relatie dan ook. Inspirerende metaforen illustreren diverse en herkenbare situaties. Deelnemers die de intentie hebben om te groeien in ‘Ik’, krijgen praktische tips aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je verrassen tijdens deze warme, liefdevolle en vooral gezellige avond in geheel Eigenwijze-sfeer. 

 

Inspiratieavonden

Regelmatig kun je kosteloos deelnemen aan de open inspiratieavonden van De Eigenwijze Coach Weert. De thema’s worden verduidelijkt met herkenbare situaties en zullen je triggeren om een begin te maken aan het verhelderen van jouw eigen levensprioriteiten. Elke inspiratieavond zal jou raken om zelf in beweging te komen op weg naar vrij en blij!

De inspiratieavonden starten om 19.30 uur en zijn rond 21.45 uur afgelopen.

Inspiratieavonden NLP coaching, NLP opleidingen Eigenwijze Coach Weert

De inspiratieavonden zijn een aanrader!

Gisteren heb ik de inspiratieavond ' En nu IK' van Marlies bijgewoond. Ik heb genoten van de prachtige verhalen, thema's en anekdotes. Inspiratie ten top! Een aanrader voor iedereen. Vivian Knechten.

Misschien heb je ook interesse in een informatieavond met betrekking tot de NLP coach opleiding of persoonlijk leiderschap die wij aanbieden?

Adres woonwinkel Wijen: Heerweg 8, Nederweert.

Gratis inspiratieavonden

5 september 2023: Informatieavond NLP Coach Opleidingen