De missie van De Eigenwijze Coach Weert

Het is onze missie om mensen in beweging te krijgen, hun kwaliteiten en vermogens tot ontwikkeling te brengen en hen als mens te laten groeien naar harmonie, balans en liefde.

De bovenstaande passage maakt een hoop duidelijk over een aantal van onze basisovertuiging:

* Investeren in het persoonlijk leiderschap van de mens is een ‘must’. Mensen zijn voor ons het belangrijkste ‘goed’; zij maken uiteindelijk het verschil voor zichzelf en hun context.

* Als mens zijn wij gelijkwaardig. Er is alleen verschil in kwaliteiten, vermogens en intelligentie maar daardoor ben je niet meer of niet minder mens. 

* Een coach of leidinggevende moet coachen en leidinggeven met gevoel van passie, gedrevenheid en echtheid.

* Een coach of leidinggevende die anderen naar verandering of groei wil stimuleren of brengen moet ook de bereidheid hebben naar zijn of haar eigen functioneren te kijken. Hij/zij moet dus een coach van zichzelf worden.

Lees meer over de persoonlijke missie van Marlies Kusters of Eric Kappert. 

Via onze columns 'proef' je al een beetje wie wij als coaches zijn'
Eric Kappert en Marlies Kusters, persoonlijke ontwikkeling met NLP
Eric & Marlies
De Eigenwijze coaches Weert

Picasso in de Zorg

Tijdens onze NLP coach opleiding wordt er geoefend met het bedenken van metaforen. Annelies bedacht een mooie metafoor over zichzelf als zorgprofessional. En daar nemen

Lees verder »

Durf jij alles te zeggen?

Afgelopen week heb ik de discussie rondom de toeslagenaffaire met verwarring gevolgd. De termen: “De afstand tussen de politiek en de mensen”, “De menselijke maat”

Lees verder »

In verwarring

Ik loop naar het station Amsterdam Centraal. Ik ben op bezoek geweest bij mijn jongste zoon in zijn nieuwe appartement in Amsterdam. Een ‘niet-bekend gevoel’

Lees verder »

Grommen, eenvoud en vrijheid.

Vrijdagmiddag. We hebben ons net gesetteld op de natuurcamping. Het regent… Er is slechts zes ampère stroom aanwezig. Dat betekent dat we het theewater moeten verhitten op

Lees verder »

Gratis inspiratieavonden

Woensdag 17 jan 2024:

‘EN NU IK…..!’

Dinsdag 20 febr 2024:

‘EN NU IK….!’

Maandag 11 mrt 2024:

INFO AVOND: NLP OPLEIDINGEN