Informatieavond NLP opleidingen

Inhoudsopgave

Informatieavond NLP opleidingen

Het is een bijzondere tijd

Aan de ene kant beangstigend om in nu een situatie te zitten waar we geen ervaring mee hebben. Aan de andere kant is het juist een tijd die heel duidelijk vraagt om een persoonlijke reflectie en transformatie. Immers: als de wereld om ons heen verandert, dan zal er ook een transformatie in onszelf mogen plaatsvinden. Kortom welke vlinder komt er uit jouw rups?

De Eigenwijze Coach Weert kan hier het verschil in maken.

Door middel van een NLP-opleiding in combinatie van individuele coaching krijg je handvatten om anders te gaan ervaren en anders te gaan handelen. Hoe kan ik coach zijn van mijzelf in deze veranderde tijden? Hoe kan ik een bijdrage leveren aan mijn omgeving d.m.v. een coachende houding? Hoe ga ‘ik’ om met het niet-wetende veld?

‘Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen.’

Meer: gratis inspiratieavonden

Regelmatig biedt De Eigenwijze Coach Weert jou de mogelijkheid om een kosteloze inspiratieavond bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten delen de coaches door middel van anekdotes, metaforen jou ‘tools’ om in jouw ‘ik-zijn’ te groeien.

Wij lopen graag mee op jouw ontwikkelingspad.

Heb jij interesse in persoonlijke leiderschap en/of wil je jezelf op een coachende manier  ontwikkelen? Voel je dan welkom op onze informatieavond. Tijdens deze informatieavond maak je kennis met mij als trainer en de manier waarop ik in het leven sta. Ik zal je vertellen wat NLP inhoudt, jouw vragen beantwoorden en laten ervaren hoe zo’n trainingsdag eruitziet. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

Groet, Marlies

Lees meer over de NLP Coach Opleiding of de NLP Master Opleiding. 

Meer informatie over de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Wil je lezen hoe voorgaande cursisten de opleidingen hebben ervaren?
Bekijk dan de referenties m.b.t. Eric of de referenties m.b.t. Marlies.  

Liever persoonlijk contact?

Ben je verhinderd op beide dagen en/of wil je jouw vraag graag één-op-één bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak met Marlies. Zij zal met jou bespreken welke opleiding passend is bij jouw doelstelling. Aansluitend kun je nog altijd naar de algemene informatieavond komen. Kom je naar de informatieavond en wil je ook een één-op-één afspraak vooraf of aansluitend, dan kan dat uiteraard ook. Neem hier contact op met ons. 

Algemene informatie

Wanneer

  • Dinsdag 18 juni 2024
  • Dinsdag 17 sept 2024

Tijd

Start 19.30u en einde ca. 21.30u

Locatie

Wijen Meubelen, Heerweg 8, Nederweert

Deze avond is uiteraard kosteloos.