Informatieavonden NLP-opleidingen

Aanmelden: scroll naar het einde van deze pagina

Het is een bijzondere tijd
Aan de ene kant beangstigend om in nu een situatie te zitten waar we geen ervaring mee hebben. Aan de andere kant is het juist een tijd die heel duidelijk vraagt om een persoonlijke reflectie en transformatie. Immers: als de wereld om ons heen verandert, dan zal er ook een transformatie in onszelf mogen plaatsvinden. Kortom welke vlinder komt er uit jouw rups?

De Eigenwijze Coach Weert kan hier het verschil in maken.
Door middel van een NLP-opleiding in combinatie van individuele coaching krijg je handvatten om anders te gaan ervaren en anders te gaan handelen. Hoe kan ik coach zijn van mijzelf in deze veranderde tijden? Hoe kan ik een bijdrage leveren aan mijn omgeving d.m.v. een coachende houding? Hoe ga ‘ik’ om met het niet-wetende veld?

‘Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen.’

Wij lopen graag mee op jouw ontwikkelingspad.

Heb jij interesse om coach te worden of wil je jezelf op een coachende manier te ontwikkelen?  Voel je dan welkom op onze informatieavond. Tijdens deze informatieavond maak je kennis met ons als trainers en de manier waarop wij in het leven staan. Wij zullen je vertellen wat NLP inhoudt, jouw vragen beantwoorden en laten ervaren hoe zo’n trainingsdag eruitziet. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Groet, Marlies en Eric

Lees hier meer over de NLP Coachopleiding. 

Lees hier meer over de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap. 

Wil je lezen hoe voorgaande cursisten de opleidingen hebben ervaren? Klik dan op referenties Eric of op referenties Marlies.  

Liever persoonlijk contact?

Ben je verhinderd op beide dagen en/of wil je jouw vraag graag één-op-één bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak met Eric of Marlies. Zij kunnen beide met jou bespreken welke opleiding passend is bij jouw doelstelling. Aansluitend kun je nog altijd naar de algemene informatieavond komen. Kom je naar de informatieavond en wil je ook een één-op-één afspraak vooraf of aansluitend, dan kan dat uiteraard ook. Neem hier contact op met ons. 

Algemene informatie

Wanneer

Dinsdag 25 augustus

Aanvang

19.30 uur

Einde

ca. 21.30 uur

Locatie

Woonwinkel Leon Wijen, Heerweg 8 Nederweert.

Deze avond is kosteloos.

Agenda

Dinsdag
25 augustus

NLP Coachopleiding informatieavond en
NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Durf jij het aan?

Meer: de INSPIRATIEAVONDEN van de eigenwijze coaches....

Regelmatig biedt De Eigenwijze Coach Weert jou de mogelijkheid om een kosteloze inspiratieavond bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten delen de coaches door middel van anekdotes, metaforen jou ‘tools’ om in jouw ‘ik-zijn’ te groeien. Lees meer….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden informatieavond NLP-opleidingen
  • Twijfel je welke opleiding het beste bij jou aansluit bij jouw vraag- en/of doelstelling? Wil je een afspraak maken voor persoonlijk advies? Geef jouw keuze door en wij zoeken contact met je indien wenselijk.

Inspiratieavond 'En nu IK...'

Donderdag 15 oktober, 19.30 uur

NLP Inspiratieavond En nu IK

Kiezen voor jezelf terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met de ander? Kan dat wel?

Tijdens de inspiratieavond op 15 oktober delen Eric en Marlies persoonlijke verhalen die illustreren dat kiezen voor jezelf niet egoïstisch is.