Informatieavonden NLP-opleidingen

Agenda

Dinsdag 25 mei 2021

Informatieavond over de NLP Coachopleiding en de 
opleiding Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals

Dinsdag 15 juni 2021

Informatieavond over de NLP Coachopleiding en de 
opleiding Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals

Het is een bijzondere tijd
Aan de ene kant beangstigend om in nu een situatie te zitten waar we geen ervaring mee hebben. Aan de andere kant is het juist een tijd die heel duidelijk vraagt om een persoonlijke reflectie en transformatie. Immers: als de wereld om ons heen verandert, dan zal er ook een transformatie in onszelf mogen plaatsvinden. Kortom welke vlinder komt er uit jouw rups?

De Eigenwijze Coach Weert kan hier het verschil in maken.
Door middel van een NLP-opleiding in combinatie van individuele coaching krijg je handvatten om anders te gaan ervaren en anders te gaan handelen. Hoe kan ik coach zijn van mijzelf in deze veranderde tijden? Hoe kan ik een bijdrage leveren aan mijn omgeving d.m.v. een coachende houding? Hoe ga ‘ik’ om met het niet-wetende veld?

‘Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen.’

Wij lopen graag mee op jouw ontwikkelingspad.

Heb jij interesse om coach te worden of wil je jezelf op een coachende manier  ontwikkelen? Voel je dan welkom op onze informatieavond. Tijdens deze informatieavond maak je kennis met ons als trainers en de manier waarop wij in het leven staan. Wij zullen je vertellen wat NLP inhoudt, jouw vragen beantwoorden en laten ervaren hoe zo’n trainingsdag eruitziet. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Groet, Marlies en Eric

Lees hier meer over de NLP Coachopleiding. 

Lees hier meer over de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap. 

Wil je lezen hoe voorgaande cursisten de opleidingen hebben ervaren? Klik dan op referenties Eric of op referenties Marlies.  

Liever persoonlijk contact?

Ben je verhinderd op beide dagen en/of wil je jouw vraag graag één-op-één bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak met Eric of Marlies. Zij kunnen beide met jou bespreken welke opleiding passend is bij jouw doelstelling. Aansluitend kun je nog altijd naar de algemene informatieavond komen. Kom je naar de informatieavond en wil je ook een één-op-één afspraak vooraf of aansluitend, dan kan dat uiteraard ook. Neem hier contact op met ons. 

Agenda

Donderdag 2 september 2021

Informatieavond over de NLP Coachopleiding & de NLP 
opleiding Persoonlijk Leiderschap voor zorgprofessionals

Durf jij het aan?

Meer: de INSPIRATIEAVONDEN van de eigenwijze coaches....

Regelmatig biedt De Eigenwijze Coach Weert jou de mogelijkheid om een kosteloze inspiratieavond bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten delen de coaches door middel van anekdotes, metaforen jou ‘tools’ om in jouw ‘ik-zijn’ te groeien. Lees meer….

Algemene informatie

Wanneer

Donderdag 2 september 2021

Tijd

start 19.30u  en einde ca. 21.30u

Locatie

Schansbeemdweg 4 6002AE Weert

Deze avond is kosteloos.

Aanmelden informatieavond NLP-opleidingen
  • Twijfel je welke opleiding het beste bij jou aansluit bij jouw vraag- en/of doelstelling? Wil je een afspraak maken voor persoonlijk advies? Geef jouw keuze door en wij zoeken contact met je indien wenselijk.