Informatieavond NLP opleidingen

Agenda

Dinsdag 5 september 2023

Informatieavond over de NLP Coach Opleiding, NLP Master Opleiding en de Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Informatieavond NLP opleidingen

De informatieavond NLP opleidingen staat in het teken van een gevoel krijgen wat een van de opleidingen voor jou kan doen.

Het is een bijzondere tijd

Aan de ene kant beangstigend om in nu een situatie te zitten waar we geen ervaring mee hebben. Aan de andere kant is het juist een tijd die heel duidelijk vraagt om een persoonlijke reflectie en transformatie. Immers: als de wereld om ons heen verandert, dan zal er ook een transformatie in onszelf mogen plaatsvinden. Kortom welke vlinder komt er uit jouw rups?

De Eigenwijze Coach Weert kan hier het verschil in maken.
Door middel van een NLP-opleiding in combinatie van individuele coaching krijg je handvatten om anders te gaan ervaren en anders te gaan handelen. Hoe kan ik coach zijn van mijzelf in deze veranderde tijden? Hoe kan ik een bijdrage leveren aan mijn omgeving d.m.v. een coachende houding? Hoe ga ‘ik’ om met het niet-wetende veld?

‘Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen.’

Wij lopen graag mee op jouw ontwikkelingspad.

Heb jij interesse om coach te worden of wil je jezelf op een coachende manier  ontwikkelen? Voel je dan welkom op onze informatieavond. Tijdens deze informatieavond maak je kennis met ons als trainers en de manier waarop wij in het leven staan. Wij zullen je vertellen wat NLP inhoudt, jouw vragen beantwoorden en laten ervaren hoe zo’n trainingsdag eruitziet. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Groet, Marlies en Eric

Lees meer over de NLP Coach Opleiding of de NLP Master Opleiding. 

Meer informatie over de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Wil je lezen hoe voorgaande cursisten de opleidingen hebben ervaren?
Bekijk dan de referenties m.b.t. Eric of de referenties m.b.t. Marlies.  

Liever persoonlijk contact?

Ben je verhinderd op beide dagen en/of wil je jouw vraag graag één-op-één bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak met Eric of Marlies. Zij kunnen beide met jou bespreken welke opleiding passend is bij jouw doelstelling. Aansluitend kun je nog altijd naar de algemene informatieavond komen. Kom je naar de informatieavond en wil je ook een één-op-één afspraak vooraf of aansluitend, dan kan dat uiteraard ook. Neem hier contact op met ons. 

Agenda

Dinsdag 5 september 2023

Informatieavond over de NLP Coach Opleiding, NLP Master Opleiding & de Opleiding Persoonlijk Leiderschap.

Informatieavond NLP opleidingen, Eigenwijze Coach Weert

Meer: gratis inspiratieavonden

Regelmatig biedt De Eigenwijze Coach Weert jou de mogelijkheid om een kosteloze inspiratieavond bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten delen de coaches door middel van anekdotes, metaforen jou ‘tools’ om in jouw ‘ik-zijn’ te groeien. Agenda inspiratieavonden >>

Algemene informatie

Wanneer

dinsdag 5 september 2023

Tijd

start 19.30u en einde ca. 21.30u

Locatie

Wijen Meubelen, Heerweg 8, Nederweert

Deze avond is kosteloos.

Gratis inspiratieavonden

5 september 2023: Informatieavond NLP Coach Opleidingen