Persoonlijke coaching door Marlies Kusters

Persoonlijke coaching door Marlies… waarom zou je dit overwegen? 

Soms merk je dat de kwaliteit van je functioneren onder druk staat. Je ervaart stress, terugkerende conflicten of minder motivatie. Daarbij constateer je dat dit niet vanzelf overgaat. Je wilt weer terug naar jouw essentie, naar ‘jouw eigenwijze’. Kortom, je wilt bepaalde zaken actief veranderen en weer het stralende middelpunt zijn van je leven. 

Persoonlijke coaching met hulp van NLP life coaching brengt je weer in contact met je kern en je inspiratie en helpt jou om adequaat gedrag te ontwikkelen in situaties die je moeilijk of onbevredigend vindt. Tijdens de gesprekken word je op een aandachtige en vaardige manier gespiegeld. Zo vind je je eigen antwoorden en zal je in staat zijn op een nieuwe manier met de dingen om te gaan. 

NLP persoonlijke coaching Marlies is kiezen voor jouw ontwikkeling

Coaching Marlies Kusters, NLP coach, NLP coaching, NLP, coach Weert, Eigenwijze Coach Weert
Marlies Kusters, jouw persoonlijke NLP coach

Lees meer over Marlies Kusters, NLP coach & trainer van de NLP coach opleiding en de opleiding Persoonlijk Leiderschap

Table of Contents

Coaching Marlies? Hoe gaat dat?

Mijn persoonlijke inbreng met betrekking tot NLP coaching is;
‘Aandacht voor ik en de ander.’

Mijn aanpak bij een coaching traject begint met het bewust worden van jouw eigen model van de wereld en hoe jij vanuit je eigen drijfveren handelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te gaan met de bewustwording van het model van de wereld van de ander en hoe jij middels interactie daarmee omgaat. Vervolgen spelen vragen als ‘hoe ga jij om met deze verschillen en diversiteit’ en ‘hoe kunnen deze helpend zijn in jouw leven’? 

De basis waarop ik coach ligt in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).
Bekijk ook eens het artikel: ‘Wat leer ik met NLP?’

Resultaat van NLP persoonlijke coaching

De focus op jouw veranderingsproces staat centraal. Of je nu coaching gerelateerd aan werk wenst of een persoonlijk groeiproces. Deze focus leidt dit tot gedragsveranderingen die jou al snel verder helpen om je doel te behalen. Je hervindt jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen. Kernwoorden hierin zijn: zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie en gedragsverandering. De coaching onderwerpen worden volledig afgestemd op wat jij wilt bereiken. 

Duur van een coaching traject

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag.

Voordat je aan de coachgesprekken begint bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan.
Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. 

 

Coaching tarieven

Tarief: € 125,- per uur exclusief btw.

Wil je je eerst oriënteren op wat persoonlijke coaching voor je kan betekenen? Bezoek dan onze gratis NLP-inspiratieavonden. of maak een kosteloze afspraak waarbij wij elkaar eerst kunnen leren kennen.

NLP practitioner worden?


De volgende NLP opleiding start september 2022