Coaching Marlies

Soms merk je dat de kwaliteit van je functioneren onder druk staat. Je ervaart stress, terugkerende conflicten of minder motivatie. Daarbij constateer je dat dit niet vanzelf overgaat. Je wilt weer terug naar jouw essentie, naar ‘jouw eigenwijze’. Kortom, je wilt bepaalde zaken actief veranderen en weer het stralende middelpunt zijn van je leven. 
Persoonlijke coaching brengt je weer in contact met je kern en je inspiratie en helpt jou om adequaat gedrag te ontwikkelen in situaties die je moeilijk of onbevredigend vindt.Tijdens de gesprekken word je op een aandachtige en vaardige manier gespiegeld. Zo vind je je eigen antwoorden en zal je in staat zijn op een nieuwe manier met de dingen om te gaan. 

Hoe?

Mijn persoonlijke touch met betrekking tot coachen is; ‘aandacht voor ik en de ander.’

Mijn aanpak begint met het bewust worden van jouw eigen model van de wereld en hoe jij vanuit je eigen drijfveren handelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te gaan met de bewustwording van het model van de wereld van de ander en hoe jij middels interactie daarmee omgaat. 
Vervolgen spelen vragen als ‘hoe ga jij om met deze verschillen en diversiteit’ en ‘hoe kunnen deze helpend zijn in jouw leven’? 

Marlies Kusters, NLP trainer NLP coach

Resultaat

De focus op jouw veranderingsproces staat centraal.
Deze focus leidt dit tot gedragsveranderingen die jou al snel verder helpen om je doel te behalen. Je hervindt jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen. Kernwoorden hierin zijn: zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie en gedragsverandering.

Voor wie?

Individuele coaching is zinvol voor iedereen die geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en in de verbetering van zijn of haar functioneren, zowel op het werk als in het privéleven.

 

Werkvormen

Gesprekken, wandelend coachen, oefeningen, huiswerkopdrachten (bijvoorbeeld bij het vinden van je missie) en het aanbieden van tools (bijvoorbeeld om uit je persoonlijk drama te blijven). ‘Eigenaarschap’ is in dit coachingstraject een belangrijke kernwaarde. 

Duur

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag.

Voordat je aan de coachgesprekken begint bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan.
Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. 

Tarief: € 99,- per uur exclusief BTW.