Persoonlijke coaching door Marlies Kusters

Persoonlijke coaching... Waarom zou je dat overwegen?

Soms merk je dat de kwaliteit van je functioneren onder druk staat. Je ervaart stress, terugkerende conflicten of minder motivatie. Daarbij constateer je dat dit niet vanzelf overgaat. Je wilt weer terug naar jouw essentie, naar ‘jouw eigenwijze’. Kortom, je wilt bepaalde zaken actief veranderen en weer het stralende middelpunt zijn van je leven. 

Persoonlijke coaching  brengt je weer in contact met je kern en je inspiratie en helpt jou om adequaat gedrag te ontwikkelen in situaties die je moeilijk of onbevredigend vindt. Tijdens de gesprekken word je op een aandachtige en vaardige manier gespiegeld. Zo vind je je eigen antwoorden en zal je in staat zijn op een nieuwe manier met de dingen om te gaan. 

Persoonlijke coaching is kiezen voor jouw ontwikkeling

Coaching Marlies Kusters, NLP coach, NLP coaching, NLP, coach Weert, Eigenwijze Coach Weert
Marlies Kusters, jouw persoonlijke NLP coach

Lees meer over Marlies Kusters, NLP coach & trainer van de NLP coach opleiding, de NLP master opleiding en de opleiding Persoonlijk Leiderschap

Coaching Marlies? Hoe gaat dat?

Mijn persoonlijke inbreng met betrekking tot NLP coaching is;
‘Aandacht voor ik en de ander.’

Mijn aanpak bij een coaching traject begint met het bewust worden van jouw eigen model van de wereld en hoe jij vanuit je eigen drijfveren handelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te gaan met de bewustwording van het model van de wereld van de ander en hoe jij middels interactie daarmee omgaat. Vervolgen spelen vragen als ‘hoe ga jij om met deze verschillen en diversiteit’ en ‘hoe kunnen deze helpend zijn in jouw leven’? 

Als coach werk ik eclectisch; De basis waarop ik coach ligt in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).Daarnaast maak ik gebruik van allerlei methode die op NLP aansluiten zoals Systemisch werk, MBIT(de meerder breinen integratie van het hoofd, hart en buik), team-en organisatie coaching. Afhankelijk van wat de coachvraag is van de klant zet ik bovenstaande techniek in.

Bekijk ook eens het artikel: ‘Wat leer ik met NLP?’

Resultaat van persoonlijke coaching

De focus op jouw veranderingsproces staat centraal. Of je nu coaching gerelateerd aan werk wenst of een persoonlijk groeiproces. Deze focus leidt dit tot gedragsveranderingen die jou al snel verder helpen om je doel te behalen. Je hervindt jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen. Kernwoorden hierin zijn: zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie en gedragsverandering. De coaching onderwerpen worden volledig afgestemd op wat jij wilt bereiken. 

Duur van een coaching traject

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag.

Voordat je aan de coachgesprekken begint bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan.
Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. 

 

Coaching tarieven

Tarief: € 125,- per uur exclusief btw.

Wil je je eerst oriënteren op wat persoonlijke coaching voor je kan betekenen?
Bezoek dan onze gratis NLP-inspiratieavonden of maak een kosteloze afspraak waarbij wij elkaar eerst kunnen leren kennen.

Professioneel Gecertificeerd Coach mBit

Wat is een mBIT gecertificeerd coach?

De afkorting mBit betekent; meerdere Brein Integratie Technieken. Ofwel: gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen. Je hebt een brein in je hoofd, in je hart en in je buik. mBIT is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruikt van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en gedragsmodellering. De techniek laat je ervaren hoe jij je meerdere breinen kunt inzetten voor meer succes en wijsheid!

NLP opleidingen

Marlies Kusters is naast persoonlijk coach, ook trainer – opleider van een drietal opleidingen: 

Daarnaast biedt Marlies (in-company) trainingen ‘Persoonlijk Leiderschap’ specifiek afgestemd op de Zorg. Lees meer over NLP voor de Zorg.

Gratis inspiratieavonden

Woensdag 17 jan 2024:

‘EN NU IK…..!’

Dinsdag 20 febr 2024:

‘EN NU IK….!’

Maandag 11 mrt 2024:

INFO AVOND: NLP OPLEIDINGEN