Coaching Marlies Kusters

NLP persoonlijke coaching is kiezen voor jouw ontwikkeling.

Soms merk je dat de kwaliteit van je functioneren onder druk staat. Je ervaart stress, terugkerende conflicten of minder motivatie. Daarbij constateer je dat dit niet vanzelf overgaat. Je wilt weer terug naar jouw essentie, naar ‘jouw eigenwijze’. Kortom, je wilt bepaalde zaken actief veranderen en weer het stralende middelpunt zijn van je leven. 

Persoonlijke coaching met hulp van NLP brengt je weer in contact met je kern en je inspiratie en helpt jou om adequaat gedrag te ontwikkelen in situaties die je moeilijk of onbevredigend vindt. Tijdens de gesprekken word je op een aandachtige en vaardige manier gespiegeld. Zo vind je je eigen antwoorden en zal je in staat zijn op een nieuwe manier met de dingen om te gaan. 

Coaching Marlies

Op deze pagina krijg je een beeld van wat persoonlijke coaching voor jou kan betekenen. Veel gestelde vragen: 

  • Hoe gaat dat; persoonlijke coaching?
  • Wat is het resultaat van persoonlijke coaching met NLP?
  • Voor wie is persoonlijke coaching bedoeld? 
  • Welke werkvormen in NLP-coaching zijn er? 
  • Hoe lang duurt een coachtraject en wat kost het?
coaching Marlies Kusters, NLP trainer NLP coach
Marlies Kusters, jouw persoonlijke NLP coach

Lees meer over Marlies Kusters, NLP coach & trainer

Coaching Marlies. Hoe gaat dat; persoonlijke coaching?

Mijn persoonlijke inbreng met betrekking tot NLP-coaching is;
‘Aandacht voor ik en de ander.’

Mijn aanpak begint met het bewust worden van jouw eigen model van de wereld en hoe jij vanuit je eigen drijfveren handelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om door te gaan met de bewustwording van het model van de wereld van de ander en hoe jij middels interactie daarmee omgaat. Vervolgen spelen vragen als ‘hoe ga jij om met deze verschillen en diversiteit’ en ‘hoe kunnen deze helpend zijn in jouw leven’? 

De basis waarop ik coach ligt in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). 

Resultaat van NLP persoonlijke coaching.

De focus op jouw veranderingsproces staat centraal.
Deze focus leidt dit tot gedragsveranderingen die jou al snel verder helpen om je doel te behalen. Je hervindt jouw innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen. Je maakt contact met de bron van je inspiratie waardoor je houding effectiever wordt en je antwoorden zult vinden op al lang sluimerende vragen. Kernwoorden hierin zijn: zelfinzicht, zelfkennis, inspiratie, acceptatie en gedragsverandering.

Duur van een coachtraject

Gemiddeld bestaat een coachtraject uit zes gesprekken van twee uur. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag.

Voordat je aan de coachgesprekken begint bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan.
Dat gesprek is bedoeld voor een eerste verkenning van jouw coachvraag/coachvragen en om te beoordelen of er een wederzijdse klik is. 

Tarief: € 99,- per uur exclusief BTW.

Wil je je eerst oriënteren op wat persoonlijke coaching voor je kan betekenen? Bezoek dan onze gratis NLP-inspiratieavonden