Contact

Tijdens de gratis inspiratieavonden, die wij regelmatig aanbieden, ervaar je zelf wie wij zijn en krijg je een beeld wie wij als individu, coach en trainer zijn.

De inspiratieavonden zijn een voorproefje van wat NLP-coaching of een NLP-opleiding voor jou kan beteken. Je ontmoet ook (oud-)deelnemers die hun persoonlijke ervaringen met NLP, onze opleidingen en/of coaching met jou willen delen. 

Je kunt ook nu alvast meer lezen over de ervaringen van onze deelnemers en coachklanten via een van de onderstaande pagina’s:
De klant vertelt over Marlies of De klant vertelt over Eric

Durf jij het aan?

De Eigenwijze Coach Weert
Marlies Kusters & Eric Kappert
Schansbeemdweg 4
6002 AE Weert

Eric Kappert:
06 – 1077 1927
eric@eigenwijzecoachweert.nl

Marlies Kusters: 
06 – 5250 1457
marlies@eigenwijzecoachweert.nl

 

KvK nr. 13040854001

Wil je ons eerst eens leren kennen? Dat kan!

Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Wil je eerst eens met ons komen praten over wat jouw behoefte en vraag is, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken. 

Heb je een specifieke vraag, gebruik dan ook dit formulier. Wij reageren ook dan zo snel mogelijk op jouw vraag. 

Wens je je definitief aan te melden voor een inspiratieavond, persoonlijke coaching, wandelcoaching of een van onze NLP-opleidingen, ga dan naar de pagina aanmelden

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap voor Zorgprofessionals

De opleiding voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor professionals in de zorg met alle ruimte voor ieders unieke, eigen wijze!