Coaching door Eric

Jij wilt jouw ‘ik’ meer ontwikkelen, jezelf vaker op de eerste plaats zetten. Kortom, bepaalde zaken actief veranderen en meer uit het leven halen. Of je wilt als ondernemer meer rendement halen terwijl de balans tussen werk en privé gezond blijft. Met één-op-één coaching help ik jou om je persoonlijke doelen of bedrijfsdoelen te halen.

Hoe?

Hoe zorgen we ervoor dat jij jouw doel bereikt? Door samen te werken aan jouw effectiviteit, bezieling en balans. Niet gericht op kennis of kunde maar gericht op feitelijk waarneembaar gedrag.
Jouw veranderingsproces staat centraal. Vol energie en enthousiasme gaan we daarmee aan de slag en bewandelen we nieuwe wegen.

Die nieuwe wegen bewandelen we letterlijk. Soms gaan we zelfs letterlijk buiten de gebaande paden. Mijn manier van coachen is
-mijn naam zegt het al- op geheel eigen wijze, prikkelend en warm. Soms hard maar altijd vanuit het hart. Met resultaat.

Resultaat

De focus op jouw veranderingsproces staat centraal. Verrassend snel leidt dit tot gedragsveranderingen die jou verder helpen om je doel te behalen. Het traject om dat doel te behalen, is voor iedereen anders. Gemiddeld bestaat een traject uit vier dagdelen (van drie uur, á € 297,00 excl. btw) of € 99,00 excl. BTW per uur. We bespreken aan het begin van de coaching jouw traject. Het is ook mogelijk om één coachsessie te houden.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben ik de coach die jij zoekt? Het is belangrijk om direct een goed gevoel te hebben, zodat je met vertrouwen het traject ingaat. Het kennismakingsgesprek is daarom gratis. Neem contact met mij op en laten wij elkaar eens leren kennen. Na deze afspraak weet je of ik de juiste coach voor jou ben. 

1. Koudwatervrees?
2. Zorgen en twijfel vertroebelen
3. Bewustwording helpt
Previous
Next