Persoonlijke coaching door Eric

  • Jij wilt jouw ‘ik’ meer ontwikkelen, jezelf vaker op de eerste plaats gaan zetten? 
  • Je wilt bepaalde zaken actief veranderen en meer uit het leven halen?
  • Of je wilt als ondernemer meer rendement halen terwijl de balans tussen werk en privé gezond blijft?

Als persoonlijke coach help ik jou om je persoonlijke doelen of bedrijfsdoelen te halen.

Persoonlijke coaching…  Hoe ga jij jouw doel bereiken?

Hoe zorgen we er samen voor dat jij jouw doel bereikt? Door via een coachingtraject te werken aan jouw effectiviteit, bezieling en balans. Niet gericht op kennis of kunde maar gericht op feitelijk waarneembaar gedrag. De coaching onderwerpen die cliënten inbrengen zijn van persoonlijke tot en met zakelijke aard. Jouw veranderingsproces staat centraal. Vol energie en enthousiasme gaan we daarmee aan de slag en bewandelen we nieuwe wegen.

Die nieuwe wegen bewandelen we letterlijk. Soms gaan we zelfs letterlijk buiten de gebaande paden. Mijn manier van coachen is -mijn naam zegt het al- op geheel eigen wijze, prikkelend en warm. Soms hard maar altijd vanuit het hart. Mét resultaat!

Doel van een-op-een coaching 

De focus op jouw veranderingsproces staat tijdens de life coaching centraal. Verrassend snel leidt dit tot gedragsveranderingen die jou verder helpen om je doel te behalen. Het traject om dat doel te behalen, is voor iedereen anders. 

Coachingtarieven

Gemiddeld bestaat een begeleidings traject (+ 6 maanden) uit 6 blokken van ongeveer 2 uur á € 198,00  óf € 99,00 per uur.(excl. BTW) We bespreken aan het begin van de coaching jouw coaching traject. Het is ook mogelijk om één coachsessie te houden. Een methode die ik hiervoor inzet is wandelcoaching

Gratis kennismakingsgesprek

Ben ik de coach die jij zoekt? Het is belangrijk om direct een goed gevoel te hebben, zodat je met vertrouwen het traject ingaat. Het kennismakingsgesprek is daarom gratis. Neem contact met mij op en laten wij elkaar eens leren kennen. Na deze afspraak weet je of ik de juiste coach voor jou ben. Van werkfrustratie naar werkgeluk: dat lukt je samen met de Eigenwijze Coach Weert.

Ben je op zoek naar een persoonlijk coach? Wil je je eerst oriënteren?
Bezoek dan een van de gratis inspiratieavonden NLP.

Gratis inspiratieavonden

‘EN NU IK…..!’ data volgt zsm

INFO AVOND: NLP OPLEIDINGEN data volgt zsm