Over Eric Kappert, NLP coach en trainer

Wie is toch die eigenwijze coach? Ik stel mij graag aan je voor. 

“Ik ben Eric Kappert, geboren in 1957 en opgegroeid in het Limburgse Weert. Het coachen van mensen was mijn wens, is nu mijn vak. Mensen zien groeien, mensen bewust maken van zichzelf, van hun denken en handelen. Daar word ik blij van.”

Leef bewust
“Ik ben geen coach die jou vertelt welke dingen jij moet veranderen in je leven of in je werk, om zo gelukkiger te worden. Ik heb altijd de intentie om jouw eigen bewustzijn te vergroten en van daaruit te bekijken hoe jij jouw leven mooier kan maken. Niet alleen door met je hoofd te handelen, maar vooral ook met je hart.”

Persoonlijk & doortastend
“Mensen die ik coach vinden het persoonlijke contact erg fijn. In groepsverband creëer ik snel een sfeer van veiligheid en vertrouwen, met tegelijkertijd aandacht voor iedereen. Ik ben geen coach die boven jou staat, maar ‘gewoon’ een mens om jou te helpen je bewustzijn te vergroten en daarnaar te gaan handelen.”

Persoonlijke missie Eric Kappert

‘Ik, Eric Kappert, moedig iedereen aan om het maximale aan levensvreugde en het maximale aan arbeidsvreugde te halen. Ik doe dat op een gepassioneerde, prikkelende doch liefdevolle manier.
Ik zoek naar nieuwe wegen en ga van het bestaande pad af om dit doel te bereiken.’

Tijdens een kosteloze inspiratieavond kun je mij op een informele manier leren kennen. Wil je weten wanneer de volgende mogelijkheid is? Kijk dan eens op de pagina inspiratieavonden.

Eric Kappert, NLP coach & trainer De Eigenwijze Coach Weert

Columns van Eric

‘Pff, moeilijk…!’

“Ik zwaai al mijn kinderen uit na een gezellige kerstavond en een kerstochtend. Ruim wat rommel op en neem plaats naast de kerstboom. Er overvalt

Lees verder »

Gratis inspiratieavonden

‘EN NU IK…..!’ data volgt zsm

INFO AVOND: NLP OPLEIDINGEN data volgt zsm