Workshop NLP "En nu IK"

Workshop NLP ‘En nu IK…!’ voor zorgprofessionals

Deze inspirerende workshop is speciaal samengesteld voor zorgorganisaties die hun zorgmedewerkers in het zonnetje willen zetten.

Het is een uniek cadeau voor jullie ‘zorggevers’ omdat ze het verdienen om goed voor zichzelf te zorgen! Zeker in deze uitdagende tijd.

De workshop inspireert zorgprofessionals om het lef te hebben om zichzelf voortaan op de eerste plaats te gaan zetten! Want pas als zij eerst goed voor zichzelf zorgen, kunnen zij er volledig zijn voor cliënten of de patiënten.

Deze drie tot vier uur durende workshop zit vol met herkenbare en aan de zorg gerelateerde metaforen, oefeningen en handvaten. 

Inspiratie voor zelfzorg

De workshop NLP ‘En nu IK’ inspireert en motiveert ‘zorggevers’ om beter voor zichzelf te gaan zorgen en leren zij dat kiezen voor ‘IK’ niét egoïstisch is. 

Specificaties van de workshop

Locatie

deze workshop wordt gegeven op een door de zorgorganisatie zelfgekozen locatie.

Aantal personen

maximaal 50 personen.

Kosten

vanaf € 750,- excl. btw,  (een dagdeel) afhankelijk van de aantal deelnemers en plaats

Is jouw zorgorganisatie in deze workshop geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met Marlies Kusters op via onderstaande button.

Lees ook de column ‘Kiezen voor jezelf is niet egoïstisch‘ van Marlies Kusters

Voor zorgorganisaties:

Trainer Marlies Kusters

Workshop NLP En nu Ik, Eigenwijze Coach Weert
Ik heb de inspiratieavond 'En nu IK' van Marlies en Eric mogen bijwonen en ik heb genoten van de prachtige verhalen, thema's en anekdotes. Inspiratie ten top! Een cadeautje en een aanrader voor iedereen.
Vivian Knechten
Deelnemer inspiratieavond 'En nu Ik!'

Columns van Marlies