NLP coaching

Inhoudsopgave

NLP coaching Weert, Midden-Limburg

De NLP coachpraktijk van De Eigenwijze Coach Weert ligt in de Midden-Limburg. Er zijn bij De Eigenwijze Coach Weert twee NLP coaches actief: 

Marlies is naast persoonlijke NLP coach ook NLP trainer tijdens de NLP Coach Opleiding, de NLP Master Opleiding en de Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Actief sinds 1998

Sinds 1998 onderscheidt De Eigenwijze Coach Weert zich als praktijk voor persoonlijke coaching en als opleider tot NLP coach. Het Neuro Linguïstisch Programmeren (afgekort tot NLP) vormt de basis van de coachings. Wat NLP coaching inhoudt lees je in de kennisbank. 

NLP gaat ervan uit dat alle hulpmiddelen – die iemand nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken – van nature al aanwezig zijn in ieder persoon. De NLP coach begeleidt jou bij het bereiken van persoonlijke doelen. 

Sinds 1998 hebben al vele mensen succesvol een NLP coachingstraject gevolgd: 
Klanten vertellen over Marlies | Klanten vertellen over Eric.

NLP coaching Weert, NLP coach Weert, persoonlijke coach, persoonlijke coaching Marlies Kusters, Eigenwijze Coach Weert

Marlies Kusters: NLP coach en trainer

Marlies is mBIT gecertificeerd coach. De afkorting mBit betekent; meerdere Brein Integratie Technieken. Ofwel: gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen. Je hebt een brein in je hoofd, in je hart en in je buik. 

mBIT is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruikt van NLP en gedragsmodellering. De techniek laat je ervaren hoe jij je meerdere breinen kunt inzetten voor meer succes en wijsheid!

NLP coaching Weert Eric Kappert, NLP coaching Weert, NLP coaching, NLP Coach Eric Kappert, Eigenwijze Coach Weert

Eric Kappert: NLP coach

De focus op jouw veranderingsproces staat tijdens de life coaching centraal. Verrassend snel leidt dit tot gedragsveranderingen die jou verder helpen om je doel te behalen. Het traject om dat doel te behalen, is voor iedereen anders. 

Resultaatgerichte NLP coaching

NLP coaching is een praktische wijze van coaching en wordt ook wel life coaching genoemd. Een NLP coach gaat niet graven in verledens maar resultaatgericht aan de slag in het ‘nu’. Als je eenmaal de verschillende NLP technieken hebt geleer, dan zijn deze makkelijk elke dag en in veel verschillende situaties door jou toe te passen. Je zult ervaren je door NLP coaching meer rust en zelfvertrouwen gaat krijgen.

Stap voor stap loopt Marlies als NLP coach met jou mee op weg naar jouw bestemming. Die bestemming is voor iedereen anders. Bij een NLP coaching staat het in contact blijven met de ‘ander’ centraal. Daarom leer je om voor jezelf te kiezen, terwijl je in liefdevolle verbinding blijft met je naasten en anderen in jouw (professionele) omgeving. Wil je eens ervaren wat daarmee wordt bedoeld? Dan ben je van harte uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan de inspiratieavond ‘En nu IK!‘.

De NLP coachtechniek gaat ook uit van het spiegelen van bepaalde overtuigingen die je hebt. Samen onderzoeken wij waar die overtuigingen en gedachten vandaan komen en hoe je die positief ombuigt.  

Individuele NLP coaching is kiezen voor jezelf

Heb je behoefte aan coaching op zakelijk gebied? Of wil je je op persoonlijke gronden laten coachen?

Het één staat vaak in nauw verband met het ander. Tijdens een coachingstraject richten wij ons op wat voor jou belangrijk is. Wat jouw doel ook is om met individuele coaching aan de slag te gaan: wij gaan samen met jou op weg. 

NLP coaching én opleidingen

De Eigenwijze Coach Weert biedt drie verschillende opleidingen aan: de coach opleiding, het vervolg op de coach opleiding in de vorm van een Master Practitioner opleiding én de opleiding Persoonlijk Leiderschap. 

Bekijk onze opleidingen: NLP coach opleidingNLP Master Opleiding of de NLP Opleiding Persoonlijk Leiderschap

Tijdens de opleidingen ga je een groep met gelijkgestemde cursisten aan de slag om jouw persoonlijke ‘groei-doel’ te bereiken. Je word gecoacht én je leert tegelijkertijd om zelf iemand te coachen.

De technieken en tools die je leert tijdens deze praktijkgerichte opleidingen, train je dus optimaal zodat het bijna een vanzelfsprekendheid wordt. Hierdoor leg je een stevige basis om jouw gekozen pad – ook in de toekomst – te blijven volgen. Ongeacht de hindernissen die je onderweg tegenkomt: je weet dan hoe je hiermee om kunt gaan zonder dat je uit balans raakt. 

Wil je meer weten over NLP en de NLP coachtechnieken

Bekijk ook eens onze kennisbank over NLP of neem vrijblijvend contact op en stel al jouw vragen aan Marlies! 

NLP coaching in combinatie met een opleiding

De Eigenwijze Coach Weert biedt ook NLP practitioner opleidingen aan. Je wordt tijdens de opleiding geoefend als coach voor jezelf en een ander. Wil jij aansluitend aan de persoonlijke coaching nog meer aan jezelf werken? Of misschien wil je zelf als NLP coach aan de slag gaan? Dan is de coach opleiding (NLP practitioner) zeer geschikt om nog verder aan je doelen te werken. Je kunt ook vrijblijvend een informatieavond over de NLP opleidingen bezoeken. 

Veelgestelde vragen over NLP coaching in Weert

Uiteraard mag je een vrijblijvende afspraak maken met Marlies om haar te ontmoeten. Marlies Kusters is NLP coach en NLP trainer / opleider. Voor het slagen van persoonlijke coaching is het belangrijk dat je het vertrouwen ervaart dat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarom is een kennismakingsafspraak altijd aan te bevelen! Maak die afspraak daarom gerust.

Wil je jezelf toch nog eerst een beetje oriënteren? Marlies organiseert gratis inspiratieavonden. Tijdens deze avonden ervaar je wat NLP coaching voor jou kan gaan toevoegen en kom je in aanraking met andere mensen die eens een coachingstraject hebt gevolgd of erover nadenken om ermee te starten. Ook dan leer je Marlies kennen en kun je vragen stellen! De bezoekers van deze inspiratieavonden vertellen dat ze het als inspirerend en motiverend ervaren! Kom het zelf maar eens meemaken en voel je welkom. 

Dat is een lastige vraag. Hoeveel coachingsmomenten er nodig zijn is voor iedereen anders. De één is geholpen met drie sessies en een ander heeft er meer nodig. Het hangt sterk af van de beginsituatie: waar sta jij nu en waar wil jij heen? Het hangt natuurlijk ook af van de complexiteit van de uitdaging die je wilt aangaan. Onderweg komen er belemmeringen en uitdagingen op een coachpad terecht en het ligt aan elk mens zelf hoe snel je een andere manieren van denken, communiceren en gedragen eigen kunt  maken en omarmen. Maak anders een afspraak met Marlies en zij kan op basis van jouw behoefte een coachingstraject op maat met jou bespreken. Of bezoek de gratis inspiratieavond en ‘proef’ eens wat NLP voor jou kan gaan toevoegen aan je leven. 

NLP coaching is een vorm van persoonlijke coaching die zich richt op het nastreven van jouw persoonlijke doelen, het ontwikkelen van leiderschap (zoals bijvoorbeeld grenzen aangeven) en het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Het doel van NLP coaching is om je te helpen om jouw volledige potentieel tot volle wasdom te laten groeien door middel van het aanleren van nieuwe vaardigheden en het overwinnen van belemmeringen. 

NLP coaching (Neuro-Linguïstisch Programmeren) maakt gebruik van verschillende NLP technieken om mensen te helpen beter te communiceren en meer zelfvertrouwen te krijgen. NLP is een resultaatgerichte manier van coaching.